Vacatures bij VPTZ Nederland

Vacature secretariaatsmedewerker VPTZ Academie van de vereniging VPTZ Nederland

Het team deskundigheidsbevordering, bestaande uit een manager, een administratief medewerker en twee secretariaatsmedewerkers van VPTZ Nederland zoekt een nieuwe enthousiaste collega die de organisatie en administratie van trainingen komt versterken.

Over VPTZ Nederland
Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Nederland is de landelijke vereniging van 220 organisaties voor vrijwillige palliatieve terminale zorg, thuis of in hospices. De ruim 11.000 goed opgeleide vrijwilligers bieden aan een ieder in de laatste levensfase tijd, aandacht en ondersteuning.
De vereniging heeft een landelijk steunpunt dat in Amersfoort is gevestigd, tegenover het centraal station. Om dit moment telt VPTZ Nederland 14 medewerkers. Zij ondersteunen het werk van de leden, vrijwilligersorganisaties in Nederland, door middel van belangenbehartiging, deskundigheidsbevordering, onderzoek, PR & communicatie en kwaliteitsbeleid.


Over de VPTZ Academie en de functie
Jaarlijks organiseert de VPTZ Academie zo’n 150 trainingen voor vrijwilligers, coördinatoren en bestuurders van organisaties die bij VPTZ Nederland zijn aangesloten en die vrijwilligers inzetten voor mensen in de laatste levensfase. Voor een groot deel zijn dit landelijke trainingen. Daarnaast worden ook In company trainingen gegeven.
De administratief medewerker werkt nauw samen met de andere medewerkers van het trainingssecretariaat van de VPTZ Academie.

Taken van de secretariaatsmedewerker:

De nieuwe medewerker

Vaardigheden:

Accuraat & zorgvuldig, snel van begrip, flexibel,  goede schriftelijke en mondelinge communicatie, klantvriendelijk.

Medewerkers van VPTZ Nederland dienen

Wat wij bieden
Een functie voor 16 uur per week, CAO VVT, functiegroep 35.

Informatie
Voor verdere toelichting kunt u contact opnemen met de manager van de VPTZ Academie, Riejanne Boeschoten via 033 7 60 10 70.

Procedure
Reacties ontvangen wij graag uiterlijk 16 december 2018 via www.indeed.nl.
De eerste gespreksronde vindt plaats op 8 januari 2019 op ons kantoor in Amersfoort.