Aanvullende voorwaarden behorende bij een voorovernachting VPTZ-training

Tarief
Het tarief voor de voorovernachting is op basis van enkele bezetting en gaat uit van verblijf in een kamer in hetzelfde kamertype als standaard toegewezen tijdens de training. Indien op het moment van reserveren het Best Available Rate (BAR)-tarief (het overnachtingstarief zoals gepubliceerd op www.fletcher.nl) lager is dan het VPTZ-tarief, dan ontvangt u het geldende BAR-tarief. Let wel, het is mogelijk dat op het moment van boeken speciale/afwijkende (kortings)acties of arrangementen op www.fletcher.nl een lager tarief hebben dan het VPTZ-tarief. Reserveringen via een extern kanaal en/of speciale vouchers/bonnen kunnen eveneens op bepaalde data een lager tarief hebben dan het VPTZ-tarief. Het VPTZ-tarief wordt hier niet op aangepast. Het is dan ook aan uzelf om te bepalen via welk kanaal u de voorovernachting boekt.

Kamer
Voor zover mogelijk wordt door Fletcher Hotels aan u dezelfde kamer toegewezen als voor de overnachting die onderdeel is van de training.

Annulering
Bij een (last minute) annulering van een training door VPTZ Nederland, is VPTZ Nederland noch Fletcher Hotels verantwoordelijk voor eventueel gemaakte kosten. Een geboekte voorovernachting kunt u kosteloos annuleren tot 5 dagen voor de dag van aankomst. U kunt Fletcher raadplegen of u in aanmerking komt om kosteloos te annuleren. Let op: eventuele speciale/afwijkende acties hebben typische afwijkende (annulerings)voorwaarden. Voor reserveringen die gemaakt zijn via een extern kanaal en/of speciale vouchers/bonnen gelden de daarvoor geldende (annulerings)voorwaarden.

Reeds gemaakte reserveringen
Het eventueel aanpassen naar het VPTZ-voorovernachtingstarief van reeds gemaakte reserveringen via www.fletcher.nl is niet mogelijk.