Carla Aalderink nieuwe directeur VPTZ Nederland

Dinsdag 1 december 2020

Per 1 februari 2021 treedt Carla Aalderink aan als directeur van de vereniging Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg (VPTZ Nederland). Zij volgt hiermee Fleur Imming op, die per september van dit jaar afscheid heeft genomen.

Carla werkt op dit moment als directeur bij de Parkinson Vereniging. Daar is zij eindverantwoordelijk voor alle activiteiten van het bureau, zoals het Strategisch Meerjarenbeleidsplan, het financieel beleid en het opbouwen en onderhouden van de relaties met stakeholders. Carla heeft ruime ervaring met de dynamiek en de verschillende belangen die kunnen spelen binnen een vereniging zoals VPTZ Nederland. Zij is onder andere ook directeur geweest van de Vereniging Bartiméus Sonneheerdt, een fondsenwervende organisatie voor mensen met een visuele beperking.

Carla: “Kijkend naar VPTZ Nederland zie ik een betekenisvolle, vitale vereniging met ambitieuze plannen voor de toekomst. Ik verheug me er op om, samen met alle betrokkenen, hier optimale invulling aan te gaan geven.”

Het bestuur van VPTZ Nederland is blij haar begin 2021 te kunnen verwelkomen en kijkt daarmee met vertrouwen naar de opdrachten en uitdagingen waar de vereniging de komende tijd voor staat.